Design Interior

Cum lucrăm?

În virtutea crezului nostru că trebuie să creăm spații în care beneficiarii să se regăsească, cu care să se identifice și care să îi inspire, plasăm omul în centrul fiecarui proiect de design interior pe care îl realizăm. Suntem preocupați să înțelegem nevoile clientului, astfel încât să armonizăm universul interior al acestuia cu parametrii interiori ai construcției.

Realizăm lucrări de design interior de la stadiul de concept, avansând apoi către alegerea materialelor și mai departe, spre faza finală, aceea de execuție. Pe parcursul acestui proces, clientul va primi din partea noastră și materiale de prezentare, pentru a avea o imagine cât mai clară asupra propunerilor pe care i le facem.

Realizăm spații cu personalitate, identitate proprie și originalitate, care să ofere utilizatorilor o experiență unică din punct de vedere estetic și funcțional, să inducă o stare de bine și de confort absolut, prin toate detaliile de design.

Nu ne limităm doar la ceea ce este nou, actual, modern, ci suntem mereu cu un pas înaintea tendințelor, organizând spațiul în mod avangardist și creativ, dar rămânem permenent centrați pe rigoare, venind în întâmpinarea nevoilor și resurselor clientului, pentru a oferi standarde desavârșite de satisfacție. 

Portofoliu design interior

The Corner Floreasca

Apartament în The Corner Floreasca–Rahmaninov – Design interior

August 27, 2021

The Corner Armenească-Moșilor

July 15, 2020

Apartament 14 Ocolului – Design Interior

April 13, 2020

Țepeș Vodă 15 – Design Interior

April 13, 2020

Țepeș Vodă House

April 13, 2020

The Corner Floreasca

June 8, 2019

Descopera proiectele noastre de design interior

Vezi portofoliul

Vrei să lucrăm împreună?

Scrie-ne