Servicii

Servicii integrate de arhitectura, design si executie
pentru succesul proiectelor tale

Avem toate resursele necesare pentru a prelua integral dezvoltarea unui proiect imobiliar, de la idee și proiectare, la execuție și dincolo de ea – pentru acele proiecte care au nevoie de servicii conexe de promovare în vederea vânzării.

Suntem o echipă profesionistă, pasionată și creativă de arhitecți, ingineri și proiectanți, care oferă cele mai bune propuneri și soluții pentru succesul proiectului tău.

Orice colaborare beneficiază de implicarea noastră totală. Am făcut la fel pentru toți clienții noștri, care revin mereu pentru noi proiecte și care ne-au recomandat mai departe.

Avem astfel, în mod firesc, o abordare integrată a serviciilor oferite: de la consultanță imobiliară pentru alegerea celei mai bune investiții, la proiectare arhitecturală de cea mai bună calitate, gestionare de bugete corelate cu proiectul, execuție propriu-zisă a proiectului imobiliar (construcție, finisaje, design interior & exterior) și urmărirea întregului proces, până la finalizare.

În + oferim și servicii de prezentare în scop comercial: vizualizari si planuri de prezentare, promovare online.

Arhitecti, constructori, designeri și profesioniști din domenii conexe, ne aflăm toți sub același acoperiș, pentru a lucra eficient la proiectele tale, ca și cum ar fi ale noastre: competent, atent, dedicat. Cu drag pentru ceea ce facem, cu considerație pentru tine . 

Architectura

Consultanta

Design interior

Proiectare Conexa

Urbanism

Vizualizare

Construim nu doar cladiri, ci si relatii durabile

Exista multe tipuri de nevoi ale clientilor nostri atunci cand apeleaza la biroul nostru de arhitectura, pentru ca acestia au obiective diferite: de la constructia de case unifamiliale, la cladiri de birouri sau blocuri de locuinte. De aceea, ne-am format o echipa competenta si talentata care sa lucreze impreuna pentru fiecare proiect ca si cum ar fi al sau – cu dedicare si rigoare.

Prin serviciile pe care le oferim clientilor nostri livram si un anumit mod de a face lucrurile, de a colabora cu clientul si cu cei implicati in proiect, astfel incat totul sa aiba un parcurs transparent si usor de urmarit. Acest lucru creeaza confort, incredere si o colaborare eficienta.

Nu construim doar imobile, construim si relatii pe tot parcursul desfasurarii proiectelor si rezultatele excelente de la fiecare final de proiect ne-au asigurat recomandari favorabile si clienti noi, dar si retentia clientilor pe parcursul timpului.

Descopera proiectele noastre

Vezi portofoliul

Vrei sa lucram impreuna?

Scrie-ne