Despre noi

Birou de arhitectură și design interior

Au scris despre noi:

Filosofie

Din 2010, construim parteneriate, oferim viziune, abordare personalizată, soluții de arhitectură și design, identitate, plus valoare. 

Avem 10 ani de experiență. 10 ani de concepere și creație, calcule de proporții, standardizări structurale și arhitecturale, dar mai prespus de toate acestea, avem 10 ani de reglaje fine între noi și clienții noștri, 10 ani în care am ascultat și urmărit cu atenție ceea ce ne-au încredințat, astfel încât să înțelegem profilul fiecăruia, valorile și proiecțiile sale de viitor. 

Am răspuns încrederii lor cu implicare, rigoare și eficiență, căutând mereu să punem în acord destinația clădirii cu beneficiarul ei, să creăm spații în care acesta să se regăsească, cu care să se identifice, care să îl inspire, indiferent că este vorba despre clădiri rezidențiale, spații de birouri sau comerciale, pentru că adevăratul client din spatele fiecărui proiect este utilizatorul spațiului. Din acest motiv, parcursul fiecărui proiect se bazează pe o abordare unică, dar profesionalismul cu care tratăm fiecare nouă provocare rămâne constant. 

Aceasta este misiunea pe care ne-am asumat-o – să creăm plus valoare pentru cei care ne încredințează această sarcină – și o îndeplinim oferind confort, estetică, identitate și inspirație.

Experienta biroului de arhitectura

Experiența noastră, acumulată în anii de pregătire și practică de până acum, include toate zonele de abordare a unui proiect. De la cunoașterea tehnologiilor actuale de arhitectură, proiectare și execuție, până la consultanța în alegerea amplasamentului potrivit pentru o investiție rezidențială sau pentru propria locuință, clienții pot fi încredințați că au alături un partener pe care se pot baza. 

Unul dintre rezultatele acestei experiențe este înțelegerea tuturor factorilor care contribuie la succesul unui proiect: de la alegerea soluțiilor de arhitectură potrivite, până la managementul execuției proiectelor. 

Cel mai valoros rezultat rămâne capacitatea noastră de a transpune profesionist viziunea și dorințele clienților noștri.

Valoare

Finalizarea unui proiect de arhitectură poate întâmpina multe obstacole: terenul dificil, limitările de buget, presiunea timpului, obținerea autorizațiilor. Aici intervenim noi: prin experiență și competență, venim cu soluțiile optime pentru a transforma provocările și dificultățile în oportunități. Cu abordarea potrivită, expresie a pregătirii și practicii îndelungate în domeniu, identificăm și implementăm modalitățile adecvate de deblocare a oricărui impas și de transfomare a problemelor în rezolvări de succes. 

Calitate

Calitatea unui produs de arhitectură este definită de mai mulți factori: proiectarea, designul clădirii, dar și eficientizarea resurselor care cresc randamentul investiției.

SSAT+ poate gestiona cu succes un proiect integrat, de la viziunea clientului și proiectare, până la implementare. Acolo unde există constrângeri legate de amplasare sau apare nevoia de optimizare a materialelor, spațiului sau bugetului, gândim soluții ingenioase de arhitectură, care răspund personalizat fiecărei situații și susțin traseul proiectului spre execuție și finalizare. 

Descopera proiectele noastre

Vezi portofoliul

Vrei sa lucram impreuna?

Scrie-ne