Consultanță Execuție

Cum lucrăm?

Pentru a obține cele mai bune rezultate în urma investiției într-un teren destinat construirii sau într-o clădire, este vital să fie cunoscute și înțelese informațiile și criteriile de evaluare corectă ale investiției. Aici intervine consultanța, componentă esențială în demararea și realizarea unui proiect.

Serviciile noastre de consultanță în arhitectură și proiectare se regăsesc pe toata durata desfășurării proiectului, trecând prin toate fazele, până după livrarea la cheie a construcției, dacă spațiile respective sunt destinate vânzării către beneficiarii finali.

Serviciile de consultanță includ: analiza zonei, evaluarea terenului și a viitoarei investiții, urmărirea execuției, indentificarea oportunităților de investiții, networking cu specialiști din domeniu.

Iată o listă a serviciilor oferite

Analiza zonei

Achiziția unui teren sau a unei clădiri presupune întotdeauna o  evaluare de eficiență a investiției. În acest sens, oferim: analiza zonei, respectiv poziționarea pe harta orașului, din perspectiva serviciilor, a facilităților pe care le oferă, identificarea prețului mediu, a punctelor forte și a celor slabe, a modalităților de atenuare a efectelor și de valorificare a punctelor slabe, în vederea transformarea acestora în oportunități, prin intervenții creative și smart.

Evaluarea terenului și a viitoarei investiții

Identificăm standardul de construire specific și nivelul bugetelor necesare, gândind soluții realiste, adaptate terenului, pentru optimizarea bugetului. Misiunea noastra este de a maximiza obiectiv randamentul investiției. De asemenea, venim cu propuneri și implementăm soluții care sa evidențieze produsul final (clădirea, locuința, biroul) în raport cu concurența și reperele din zona.

Urmărire execuție

Pe tot parcursul execuției proiectului, ne implicăm în propunerea și alegerea materialelor, negocierea și comunicarea cu executanții, pentru optimizarea bugetelor și a cantităților materialelor. De asemenea, propunem, adaptăm și eficientizăm intervențiile în cazul situațiilor neprevăzute, pentru ca proiectul să nu aibă de suferit.

Networking investiții

Biroul nostru este și spațiul de întâlnire a mai multor profesioniști cu rol important în piața imobiliară. Putem astfel crea oportunități de investiții, prin punerea în legatură a investitorilor cu proprietarii de terenuri și cu antreprenorii. Fundamentăm aceste conexiuni, realizând analize și evaluări din punct de vedere arhitectural și economic, astfel încât fiecare parte să dispună de informația necesară. De asemenea, avem o bază consistentă de contacte, pentru a propune colaboratori, parteneri, furnizori și producatori pentru implementarea proiectului.

Parteneri

Descopera proiectele noastre

Vezi portofoliul

Vrei să lucrăm împreună?

Scrie-ne