Arhitectură

Cum lucrăm?

Amplasare, destinație, beneficiari, nevoi, avem toate acestea în vedere când dezvoltăm un proiect de arhitectură. Ele creează contextul. 

Odată stabilit contextul, definim parametrii urbanistici, estetici și funcționali, apoi integrăm design-ul interior și exterior. 

Altfel spus, orice proiect este gândit integrat, atât în spațiu, cât și în timp, cu preocupare constantă nu doar pentru faza de execuție în lucru, ci și pentru cele care urmează, pentru că ne place să credem că munca noastră îmbunătățește viața oamenilor. 

Proiectăm cladiri care oferă confort și estetică atât în interiorul, cât și în exteriorul lor. Configurăm cu atenție relația pe care cladirea o are cu mediul în care este amplasată și optimizăm procesele care vizează calitatea vieții, sustenabilitatea, conservarea resurselor și scăderea costurilor. 

Astfel, optăm pentru elemente de arhitectură inteligente și eficiente, care oferă un bun randament, și folosim la maximum parametrii de mediu: orientarea față de punctele cardinale, folosirea energiei solare prin elemente arhitecturale, amenajarea de spații verzi și de recreere pe clădiri etc.

Suntem prezenți alături de client pe întreg traseul proiectului, de la concept la execuție, punând în valoare punctele forte ale construcției sau identificând soluțiile optime, acolo unde contextul este mai puțin valoros, elaborând proiectele pentru obținerea tuturor autorizațiilor, cu respectarea tuturor aspectelor legale incidente. 

Iată ce îți oferim:

  • Propunem conceptul de proiect arhitectural, luând în calcul tot ceea ce oferă construcția propusă în sine, dar și zona de amplasare: mediul înconjurător, serviciile din zonă, accesul la mijloacele de transport
  • Elaborăm proiectul pentru toate autorizațiile necesare și pentru execuție
  • Corelăm proiectul cu toate specializările care îl vor transpune din plan în realitate
  • Oferim soluții pentru orice nevoie a proiectului, îmbinând calitatea, estetica și funcționalitatea

Portofoliu arhitectură

Alexandru Cel Bun 39

March 24, 2021

The Corner Armenească-Moșilor

July 15, 2020

Vlad Județul Office

April 14, 2020

Cremenița

April 13, 2020

Madrigalului

April 13, 2020

Romulus Office

April 13, 2020

Descoperă proiectele noastre

Vezi portofoliul

Vrei sa lucrăm împreună?

Scrie-ne